Nyduschad!

Nu har jag precis duschat efter att ha solat med oil tan på altanen! :) Lite skillnad blev det faktiskt! ;o 
Snart kommer Elsa också , så ska hon sova här , och imorgon åker vi till torp! Har inte så mycket mer att säga... Men kommentera vad jag ska skriva om! Puss!

Jag just nu:


Godmorgon!

Godmorgon!
Vaknade precis och ska snart äta lite frukost. Sitter och kollar på mitt älsklings program med! 
DESPERATE HOUSWIVES! ♥
Fast det är ju gamla avsnitt , men shit the same ;) 
Idag står sola och springa på mitt schema! Men jag orkar verkligen inte springa idag , så det blir att gå istället :) Ska även städa den äckliga kaninburen... Nu ska jag käka!

See u later! 


OMG! NÅGON HAR TAGIT EN SMYGBILD I SKOLANS BIBLIOTEK! :O

Förlåt..

Det blev inga bilder :( Min kamera har inget batteri och jag har glömt laddaren i Thailand.. Får ta och låna Elsas laddare igen! Men nu är den iallafall färdig rensad! Och det är ju inte mycket kläder som är kvar! Så jag hoppas att mamma har jobbat bra och har laddat plånboken ;) Haha! Jag har även laddat in mina bilder från mobilen till datorn. Även såna från helgen , vill ni se? Snart ska min mamma ha datorn och jag ska städa upp det sista från mitt rum. Sen blir det sängen! För jag har verkligen inte sovit så bra på tre nätter ;o Så det här blir sista inlägget! Godnatt ♥

















Nu börjar jobbet.

Haha , nu ska jag rensa min garderob , kommer ta EVIGHETER! + att jag har ju massa som ska in i tvätten med... Så jag kommer inte kunna rensa bort allt. Men vill ni ha före&efter bilder?

Iallafall så ska jag , mamma och syster till torp och shoppa på onsdag tror jag! Ska även kolla på en ny kaninbur till Bubblan :) Behövs! Jag har redan kollat ut en för länge sen! Hoppas den finns kvar! Värsta drömburen :)

Sofia har iallafall åkt hem. Vi var inte med Edvin , men jag köpte iallafall en ny bekini och så var vi på ica och så har vi kollat på massa gamla bilder , mysigt! 



Sofian och Edvan :D

Haha , lite rolig rubrik må jag säga!

Godmorgon solstrålar! Jag är ingen sån idag... För jag har inte kunnat sova... Och så har det hänt lite grejer. Men det ska jag inte ta upp här! 
Det blir bara ett snabbt inlägg , för snart kommer Sofia hit , och jag har inte gjort iordning mig :O Jag ska iallafall vara med henne och Edvin. Puss!

Suck...

SUCK.... Imorgon måste jag rensa min garderob , för jag ska shoppa lite nytt till den med mamma och syster! Får se vad det blir , det står mycket på min lista just nu ;)

Nu ska jag ladda ner ny musik på min mobil! Puss ♥



Svar på frågorna!

Postat av: Ingrid Pettersson
Vad tycker du om mig ?
Jag älskar dig och tycker att du är grymt snygg och varje gång jag ser dig i skolan bunkar mitt hjärta jätte fort och jätte snabbt .
ps jag älskar din blogg !
Svar: Eftersom jag inte känner dig så kan jag tyvärr inte svara på det. Hehe , tack! :) 

Postat av: anonym..
Hej !
vem gillar du just nu ?
jag gillar dig så svara anonym
OHOH
Svar: Haha , jag vet inte om jag gillar någon just nu... Haha ;)

Postat av: william ward
hej helena .
du er aas snyg !!
skule du vilja ha sex meee me ?
aså jah e oskuld o skems jete myke övär de.
Svar: Jasså du! tack :) Haha , den här frågan var ju lite rolig :P 

Postat av: heeemliiis (A)(A)(A) <3333333
vem är din absooluuuuuut bäääästaaa kompiiiiiiiis iii heelaaaa väääärldeeeeen ?!?! (A)
Svar: Ja , vem kan ha skrivit den här frågan? ;) ELSA ÄR MIN BÄSTA VÄN :D <3 

Postat av: Alice S
kommer inte på någon bra fråga men, hur länge har du ridit? ;D <3
Svar: Jag har inte så bra koll på det... Men ca 7 år :) <3 

Postat av: joakim
vfr är din blogg så jävla tråkig ?
vfr iggar du mej i skolan ?
vfr vill du inte ha sex med mej ?
;SSSSSSSSSSSSSSS
Svar: 1. Jadu , det vet jag inte. Jag skriver om det jag tycker om att skriva om.
2. Jag vet inte ens vem du är?
3. Eh? Jadu..............

Postat av: alice
vad heter dina favortithästar? :)
(dålig fråga, men var ju tvungen att kommentera ngt.. =p) 
URL:
http://www.alice.devote.se
Svar: Jag har haft många favorit hästar under mina år.. Men just nu är det Asterix , Jasmina , Daylight och Let's Go Babe :)

Postat av: bajss :D
någon/några som du ser upp till? :)

Svar: Jag har ingen speciell... Men inom ridningen är det helt klart Linn Olsson!  


Daylight och jag <3

Sjuk natt!

Hej! Kan börja med att säga att natten var sjuk :O

På dagen var jag med Carro och Sofia. Sen kom Matilda , då gick vi ner till kållekärr och lekte lite på lekplatsen :) Sen kom Adde och då gick vi hem. Lyssnade på musik och var helt galna! Sen kollade vi på film , eller försökte... Och körde även lite "Jag har aldrig..." Fast vi hade ju ingen dricka då , utan vi körde med cheez ballz :) Sen gick vi och la oss. Eller Sofia gick hem , och vi andra sov. Eller sov och sov.. Vi sov ingenting! Först pratade vi huuur länge som helst. Sen blev det så jävla varmt så vi kvävdes typ. Sen sov jag i typ en timma. Och sen vid fem så gick Carro och Matilda ut och hoppade studsmatta :O Dom är inte helt friska i huvudet , men jag och Adde låg kvar och försökte sova...

Sen kom Matilda och Carro in och vi åt chips och sånt. Klockan var endå fem på morgonen typ! Sen gick dom ut igen , och när dom kom tillbaka sov jag och Adde , och så tog dom typ kort på oss.... Men sånt är livet.

Snart ska jag vara med Elsa och Dora. Svarar på frågestunden snart med ;)

Bra kväll igår!

Hej! Hade ni en bra midsommar dag igår eller? :D Det hade jag iallafall , var med Carro ch Sofia. Sen när vi kollade på film kom även Johan , Johan och Ronnie. Vi kollade på Att göra en pudel och The eye. Sen gick dom hem och jag och Carro sov. + att Johan , Johan och Ronnie åt upp ALLT godis! Carro hade fan köpt tre chips påsar och en godis påse ;o

Nu har vi handlat godis och massa saker! Sen kommer Adde och Matilda och så ska dom kanske sova här! Mysigt. Pusshej ♥

MIDSOMMAR!

GLAD MIDSOMMAR MINA FINA! :D ♥

Sitter hemma hos Carro. Vi var hs hennes systers farmor & farfar förut och åt :) Nu skulle Miranda kommit , men hon kunde inte.. Vad gör ni nu på midsommar? Jag och Carro är ensamma hemma så vi letar efter någon som vill leka med oss ;) Det går inte så värst bra.. Haha , men nu orkar jag inte skriva mera. Puss!


Gammal bild från vintras... Mitt hår är oranget :O


Gammal bild från sommaren 2009.

Hoho

Nu ska jag dra till bussen för att åka till Myggenäs! Uppdaterar inte för sen imorgon. Puss!

Ska packa nu...

Ska sova hos Matilda. Eller vet inte om jag ska sova där... Men ifall att , så måste jag ha saker med mig , eller hur? :) Haha , får väl ta reda på det snart då kanske?

Jag och Elsa var i alla fall ute och cyklade i Skärhamn city nyss! Fan vad folk det är! Badbollar och alla som ska handla till midsommar och skit , tror det var mer än förra året , och förra året var det mycket! Hur ser det ut hos er med alla sommar gäster och sånt? Skriv gärna! I alla fall , jag kommer inte få träffa Elsa på fyra dagar!! :( Hon ska till Dalsland och fira midsommar och kommer hem på Söndag.. Men jag tror jag överlever.

Puss ♥


Matilda & jag.. Dock väldigt gammal bild!

Godmorgon

Idag ska jag vara med mitt skräp! (Matilda Kemborn) Men innan det ska jag hem till Elsa och diska uppe hos Emma och städa bort det sista. 

Jag har inte så mycket mer att säga. Frågestunden avslutas på Lördag! Och idag är det väl onsdag? Eller är det torsdag? Håller inte koll på dagarna nu på sommarlovet.. Kom också med förslag om vad jag ska skriva om! Något som ni tycker är roligt att läsa om :)

Sova dags!

Nu har jag precis kommit in från att ha åkt moppe med Elsa , Marcus , Bea och Jasmine!! :) Vi stötte på några badbollar från småland , haha , dom var as roliga! Innan det så hade jag , Marcus och Elsa sett på Saw. Vi såg bara en film , men vi blev så rastlösa. Så vi får nog se dom andra en annan dag ;) Nu ska jag sova! Ska upp vid 10 imorgon bara för att ringa Elsa.. Haha xD PussPuss! ♥



Trött!

Hej alla fina! 

Igår vaknade jag , Emmelie , Elsa och Mikael klockan två!! Och vid fyra åkte jag och Elsa till stallet , hon red ut och jag GICK med.. I typ två timmar gick jag i upp och nedförsbackar.. Sen när vi kom hem gjorde vi i ordning oss och var med Marcus :) Så cyklade jag hem vid tolv typ. 

Så nu har jag duschat och ätit och sånt , snart kommer mormor och så ska jag , Elsa och min syster hem och äta hos henne , sen åker jag och Elsa hem och är med Marcus och har Saw maraton :D

KOMMENTERA PÅ FRÅGESTUNDEN!

That's what you get for waking up in vegas

Har varit och handlat med Elsa , sen kom Miranda när vi satt och åt. Sen kommer Mikael och Emmelie :D

Här kommer några fula bilder på mig och Elsa :D













Yeah ;D

Frågestund



Hos Elsa!

Hej! Sitter hemma hos Elsa och ska snart städa det sista som vi inte hann med igår. Vi bor ju uppe hos Emma nu , så det är som en egen lägenhet :) Men jag kan lova en sak , det var stökigt som fan! Sen ska vi nog gå ut och ikväll kommer det folk hit , men vet inte om jag ska sova här en natt till... Mamma kanske får damp... Haha!

Nu kom Elsa ut från duschen , och nu ska vi städa , hejdå! :)

Fixar

Nu håller jag på med att fixa headern och annat , drf ser det ut som det gör!

Stökigt?




Hemma!

Nu är jag hemma från min kusins kalas , eller det var egentligen kalas för 4 stycken. Min mamma och min kusins pappa som fyllde igår , min andra kusin som fyllde nyss och lilla kusinen som fyllde för ett tag sen! Men det var roligt! Fick 500 kr av mormor och morfar som en sommarpresent :) 

Vi åt mat och tårta , sen spelade vi kubb och kollade på tv. Snart ska jag kanske börja städa mitt rum , ser förjävligt ut!! Kan lägga upp bilder på det sen ;) Och sen ska jag packa och byta om och så , sen drar jag till Elsa! Kanske blir uppdatering där , om inte så får ni ha det bäst! Puss ♥


Min efterblivna vän!

Nu drar jag!

Nu drar jag på kalas , puss! 





Sämst

Förlåt för sämst uppdatering , men det har varit så sjukt mycket nu i början av sommarlovet!

Ska berätta lite kortfattat om mina dagar.

Onsdag: Kollade på häggvalls skolavslutning , sen åkte jag hem till Matilda och sen kom Sofie , Miranda , Sofia och Johan , så gick vi ner till Almön. Nice! Sen åkte jag med Matilda hem och sov i hennes husvagn! 

Torsdag: Elsa hämtade mig hos Matilda , så åkte vi till std. Shoppade lite och så , sen hämtade Elsas mamma oss så åkte jag , Elsa , Elin och Emma (Elsas systrar) till deras häst som hade fått ett föl! Så sjukt söt! :O Sen åkte vi hem och jag och Elsa åkte till Almön igen med Miranda och Sofia. 

Fredag: Elsa sov hos mig och vi åkte till liseberg. Var där mega länge! :O Och när vi åkte colorado fick jag en sån där stråle mitt på huvudet , så jag såg ut som en dränkt katt i hela facet... Sen åkte vi hem och åkte till Almön igen! Haha! 

Lördag: Elsa sov hos mig igen , vi slappa heeeela dagen! Sen åkte vi ner till pizzerian och åt kebabrulle ;) Sen var vi ute med Gusten , Markus , Marcus , Casper och massa mer! Sen kom vi hem riktigt tidigt , vi var ensamma hemma med , och så kollade vi på Saw! Sen sov vi!

Idag ska jag på kalas till min kusin , sen ska jag nog vara med Elsa igen! ;) Haha! Pusshej. 


Min kusin som fyllde år nyss.


Innan skolavslutningen!

SOMMAR

Weiiii ! Nu börjar jag få lite sommar känslor! 

Sitter hemma hos Matilda. Vi ska till Almön sen , med Sofia och Johan , vilka ser man ? Iallafall , idag har jag och Elsa gått upp klockan sju bara för att kolla på Häggvalls avslutning. Duktiga vi är! Det var iallafall jättefint och roligt att träffa massa! Denna sommaren kommer bli bra :D Sen åkte jag hem med Elsa och Miranda , vi år tårta och sånt. Så ja , bilder kommer imorgon om jag hinner , ska till std med Elsa och sen ska hon sova hos mig.. :) Pusshej! ♥



SOMMARLOV!

ÅH , NU HAR JAG SOMMARLOV!!! :D:D:D

As härligt , så ska snart vara med folk! Men jag kommer sakna dom gamla 9: orna.. :(

Det känns inte som sommarlov än.. Och jag är inte alls pepp , snarare lite ledsen... Jaja , nu ska jag försöka sova lite. För jag har grymt ont i huvudet , sen bär det av utåt ! :D

Snabbt inlägg

Här kommer ett snabbt inlägg , för snart ska jag till skolan igen! Sitter hemma hos Linnea och har gjort iordning oss och så , snart drar vi till skolan för att få SOMMARLOV! :D Sjukt härligt! Skriver senare med massa massa bilder ;)



Sista dagen i skolan!

Hej! Idag har det varit en bra dag! I skolan gjorde vi inte alls mycket :) Sen såg vi på fotboll sista lektionen , holland - danmark. Och vid två åkte jag hem. La mig i soffan och sov , hade så jävla ont i huvudet och magen så det fanns inte! Kunde inte rida idag heller , och det var sista gången.. :( Men sen kom Elsa till mig så bakade vi kladdkakssmet! Och så gick vi ut och träffade Gusten och Daniel. Sen åkte vi och kolla på fotbolls match , men min faster körde fel , så vi kom till någon damlags match ist.. Haha!

Men så träffade vi en som Elsa kände där som kunde köra oss till Fjällebro och kollade på Rönnäng/Skärhamn - Valla , Tjejer 96. Det blev 2-0 till Rönnäng/Skärhamn! :D GRATTIS! ♥ Sen åkte vi hem och nu har jag packat ner saker jag ska ha med till Linnea imorgon , för jag ska göra mig iordning där innan avslutningen! ;) 

Vi har så att vi går i skolan till klockan elva typ. Eller vi har klass stafett , sen åker vi hem och sen vid fyra ska vi tillbaka igen. Det är bara Skärhamns och Häggvalls skolan som inte har så , för dom slutar på Onsdag! Hoho.. Skriver imorgon , Godnatt! 



Dagen var bäst!

Hejhejhejhej!

Idag har jag varit i Skåne med Elsa! :) Fett underbart!
Först gick vi upp klockan 7 , hennes pappa hämtade oss vid 8. Åkte till gbg och hämtade någon. Vi sov i 2 timmar typ. Sen åt vi glass. Då var det 1 timma kvar. Vi (eller Elsa) satt och knöt ihop kola snören. (Jag försökte...) Haha , sen var vi framme! Vi satte oss och drack cola på en bar. Sen klättrade vi på murar vid havet och såg över till Danmark.  (Vi var i Helsingborg eller något..) Vi höll nästan på att ramla i vattnet :O 

Sen gick vi på båten med massa gubbar som skulle ta kort på båtar , ovärt att följa med ändå , det blåste som fan , jag och Elsa som inte annars brukar vara sjösjuka mådde as illa. Låg typ och sov i sofforna där nere. Vi var ute i 3 timmar!! Jag var likblek i ansiktet , Elsa likaså. Sen åkte vi runt där på havet mellan Danmark och Skåne , såg typ hur långt hela Sverige och Danmark var. Sen äntligen åkte vi hem. Åt på donken , sen var det värsta bilkön på motorvägen , så jag och Elsa dampa oss som vanligt , hängde ut genom fönstren och kröp och bytte platser och sånt , haha! 

Sen när vi hade våra fötter utanför fönstret så var det typ massa som kollade på oss och skrattade... Hoho , och det var småkillar i en bil. Som typ gömde sig för oss , sen började vi vinka till dom , dom var såååå söta! :D

Nu är jag hemma iaf. Ska snart sova , är skit trött... Bilder kommer någon dag , imorgon är det näst sista dagen i skolan!!! :D

Yey!

Häj!
Har inte skrivit sen igår... Men då var jag iallafall med Claes , Edvin , Sofia och Miranda. Det var trevligt! Sen sov Miranda och Sofia här. Vaknade vid 10 i morse och skulle åka till std med Mamma , Johanna och Elsa vid klockan 11. Så hade lite bråttom! Köpte massa saker i std. Skolavslutningskläder och smink och sånt. Sen åkte vi hem bytte om , sa hejdå till pappa som åker och jobbar idag och åkte till Orust och red. Först red jag en c-ponny vid namn Alice och Elsa en shettis vid namn Filippa :) Sen bytte vi. 

Nu har jag kommit hem och duschat , snart kommer Elsa och Miranda hit! PussPuss!






Snart så...

...Kommer Edvin och Claes , sen ska jag äta , sen kommer säkert Miranda och Sofia med. Efter det ska vi gå ut tror jag , går säkert till våran gamla skola , skärhamns skola. För där är det knatte disco :D Haha!

Åh... -.-'

Idag när jag kom till stallet så är det någon gammal tant som ska ha Asterix , HAN ÄR MIN!
Så pappa fick vända och hämta mig igen så åkte jag hem! Det var fan sista gången jag skulle fått rida han.. :'( Min älskling... ♥

Så nu ska jag snart duscha , sen kommer Miranda , Sofia , Claes och Edvin ;) Så det blir säkert rätt dålig uppdatering , men slänger in ett snabbt inlägg efter jag duschat! Pusshej! 



Helgen kommer bli bäst!

Imorgon är det ju redan fredag , sista veckan här nu i skolan... :(

Fredag: Stallet med Carro , sen vara med Sofia , så ska hon sova här <3

Lördag: Std med Elsa , sen ska vi rida 3 hästar på Orust :) Sen sover hon här!

Söndag: Vara med Elsa.

AWESOME! ♥


Gammal cam bild , ser ut som jag har jättelångt hår , men det har jag inte :(

4 dagar...

Om 4 dagar slutar jag skolan! :D:D:D

Idag har jag varit med Elsa. Vi sluta kl 2 , så hon kom till mig direkt! Sen åkte vi till Kållekärr för jag skulle ta min första Livmoderhalscancer spruta.. Läskigt som fan i början! Men den gjorde faktiskt inte ont :) Jag är verkligen livrädd för sprutor , men denna var inte så farlig. (Kanske för att hon tog med en bebis nål ist...) Sen så gick vi ut och har träffat några! Och jag fick NÄSTAN min "syn" tillbaka , ni som vet fattar. Så nu sitter jag hemma och är pisseblöt! För vi CYKLADE till ica i ösregnet... Haha! 

Nu ska jag duscha , pusshej! Och imorgon ska jag vara med bästa Sofia Johansson! :)





Jag just nu efter en cykeltur i regnet...

Onsdag

Hej ! 

Har som sagt varit med Matilda och Miranda idag. Vi var och lämnade en film , gick till ica och köpte chokladpudding på burk :) Haha , satt och åt med fingrarna utanför ica , fan vad alla bilar kollade :O Haha! Sen gick vi upp och satte oss i fotöljerna och snackade skit.. Sen gick vi hem och kollade på film. Men jag satt mest vid datorn! (A) Vid halv 9 gick Matilda till bussen , och nu gick Miranda hem!

Nu ska jag städa och sedan sova. Och imorgon ska jag inte göra något alls. Säkert vara med Elsa :) 

Kyss! ♥



En jättegammal bild på Mirre bus <3

Med Matilda och Miranda.

Hejhopp! :) Sitter och kollar på Hey Baberiba med Matilda och Miranda! Vi har precis varit ute och snackat och så.

Matilda kom till skolan förut och så åkte vi hem till mig. Efter det kom Miranda. Men nu ska jag fortsätta kolla. Puss :)



"En katt säger du? Under riksdagshuset? Jag ska se vad vi kan göra..." Hahahahaha! :D

Dagens fråga!

Vad tycker ni är roligt att läsa om? :) 



Det här blir mitt nattinlägg , för jag måste städa och duscha , sen hinner inte jag skriva mer. Hörs imorgon! Och svara på frågan :)


Vill ha solen tbx!

Film tips

Shrooms

Jag och Elsa såg den idag. Dock har jag sett den innan , men den är grymt bra och läskig som fan! ;)
Handlar om 6 personer som ska plocka svamp i Irland och så händer det massor med saker om någon äter en särskild svamp. Ska inte avslöja allt för mycket , för ni MÅSTE se den! :D



Favorit musik på mobilen

Här är dom låtarna jag tycker bäst om som jag har på min älskade mobil.

Heregoesnothin - Never shout Never
Hummingbird - Never shout Never
Breathe - Taylor Swift
Natteravn - Rasmus Seebach
Airplanes - B.O.B
Almost lover - A Fine Frenzy
Alors on Danse - Stromae
We no speak americano - Yolanda be cool & DCUP
I don't wanna love her - Brinck
One less lonely girl - Justin Bieber
Utan dina andetag - Kent
When i look at you - Miley Cyrus
Eenie Meenie - Sean Kingston ft. Justin Bieber

Haha , det var dom som jag gillar på min mobil och knarkar varje dag i skolan! :) Hehe... Jag har rätt blandad musik smak , kan lyssna på allt! Förutom Jazz... Haha :) Lyssna och njuuuuut!

Kommentera mera!

Nu har ni slutat att kommentera igen.. Inte bra! Jag vet att ni kan! :D

Idag kommer dessa inlägg:
Favorit musik på min mobil
Film tips?
Dagens fråga.


Låter det bra? Imorgon kommer kanske min favorit musik på min spotify lista och alla listor jag har? :D Jag har nog 23 st.. Haha! Men nu kommer mobil låtarna ;) Puss!

Orkar inte.

Nu är jag hemma från Orust! :) Lyssnar på go musik , chattar med en bajs på msn och sitter i pappas stora tröja. Hur härligt får det bli? Har redan planerat min helg lite smått! På lördag iallafall ska jag , Elsa , mamma och Johanna till std och shoppa lite. Sen efter det ska jag och Elsa till Orust och rida igenom Alice , Bambe och Juzzin :) NAJS! 

Idag på ridningen hade jag den nya hästen Jasmina. Helt underbar! Har hittat min nya drömponny! Förlåt älsklings Asterix , men du är ändå en av dom bästa :) <3 Funderar på att kanske hyra henne i sommar till ridlägret? Har inte hoppat med henne än , men dom säger att hon bockar som fan! Men det gjorde hon redan i galoppen ändå :P
Blir nog inget inlägg om mina låtar på min mobil... Men imorgon? Puss! 



Hej hallå!

Slutade tidigt i skolan idag , plus att vi hade ingen spanska :D Det var rätt chill! 

Ska snart till stallet och senare efter det ska jag till stall nr. 2 för att rida lite med Elsa :) Efter det ska jag uppdatera min mobil med ny musik! Jag kanske kan slänga in ett inlägg om alla mina låtar? Haha! Får se hur jag gör. Eller så tar jag bara det bästa från min mobil? Pusselipuss <3

Morgon inlägg

Hej! Hinner faktiskt med ett morgoninlägg nu efter att ha ställt klockan en halv timme tidigare! :) Vet inte varför jag gjorde det , kände bara för det...

Snart drar jag till skolan , bara en vecka och en dag kvar :O Sen börjar jag i åttan.. Tiden går fort. Nästan lite för fort... Idag har jag inga planer , förutom stallet. Var aldrig där förra veckan.. Och jag kom inte ihåg varför :P Nu ska jag dra mig till skolan. Puss sålänge ♥


Såhär känner jag mig just nu........ NOT! :D

Helgen

Hej! :) Förlåt för att jag inte uppdaterat , har varit upptagen hela helgen... Nu ska jag berätta lite om den!

Fredag: Jag , Elsa , Johan och Viktor åkte till gbg och kollade på bio. The last song. Helt underbar<3 Men vi kom typ en kvart för sent för att vi tog fel spårvagnar och skit -.-' Sen tog jag bussen hem vid 11 typ. Så åkte jag hem till mormor och morfar och sov där! 

Lördag: Vaknade hos mormor och morfar och åkte sedan hem för att packa om , sen åkte vi och köpte pizza och efter det åkte vi till Carro och så var jag där. Vi åt pizza och sen gjorde vi iordning oss för att ta moppen till Pillan , så åkte vi vidare till Bella och sen till Linnea där hon och Lisa var , sen till Erika :) Så åkte vi till stranden och lyssnade på musik och grillade korv :D Mysigt! Sen åkte jag och Carro hem och kollade på film. 

Söndag: Vaknade tidigt för att dra till sif dagen. Vi kollade bara , för Carro skulle inte vara med. Sen åkte vi hem och sen åkte vi till mormor och morfar och grillade med våra älskade familjer ;D Haha , det var lite om mina dagar. Puss <3

student

Hej ! Idag var jag i skolan och det var tråkigt :D Haha , sen skippa jag dom två sista lektionerna för Elsa , Viktor och Elsas mamma kom och hämtade mig för jag skulle med dom på student vid akvarellen. Åh , jag vill med ta studenten!!! :O Sen följde jag med Elsa till hennes kusiner och åt och sånt där. Sen åkte vi hem och har varit ute en stund. 

Imorgon ska jag på bio i Göteborg med Johan , Elsa och Viktor! :) Så det blir kass update.. Pusshej ♥



Godnatt inlägg

Nu säger jag godnatt , kan inte skriva mer idag. För mamma ska ha datorn. Hon ska snart köpa en ny så slipper hon ta min när hon inte kan använda Johannas :) Har städat mitt rum massor idag , och eller hur var det kul med massa bilder idag ? :D Hoppas jag hinner ladda upp lika många bilder nästan varje dag! 

Nej , nu tar hon den snart ifrån mig , så får väl skynda mig att stänga ner allt. ssnd & godnatt!


Bild från i måndags.

Bilder på min älskling!



Asterix , du är finast ♥

Min dag i bilder!

(Klicka på bilderna för att få dom större)

Tennishallen!
Vi kom dit vid nio tiden och bytte om , sen började vi spela komboboll , dvs fotboll / bandy / dodgeboll. Riktigt roligt , men sista matchen typ trampade jag snett på den foten jag stukat innan , så jag , Alice och Ami gick hem till mig för att hämta min "stödgrej" Haha , sen gick vi tillbaka , då cyklade vi till akvarell muséet! Jag och Julia äger på att sitta på en cykel!



Volleyboll på stranden!
När vi kom dit så cyklade jag tillbaka till håge och åt där med Ami , Emma och Alice. Sen cyklade vi tillbaka till stranden och spelade volleyboll! 



Akvarell muséet!
Sen gick vi till akvarellen och målade , kollade på tavlor och ja... Det man brukar göra där! :)



Min dag i bilder och lite text :) Kommer bilder snart igen , från stallet och i måndags med Elsa! :) ssnd!



Sex and the city 2

Hellu! Skolan var riktigt seg idag. Men rätt rolig ändå. Vi fick åka en såndär minibuss idag , haha :D Den var jätteliten och så fanns det inga stoppknappar , så vi fick säga till chauffören! Jaja , kom iallafall mig av vid min busshållplats som det bara går av 3 st på :O Haha! Snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska klockan 19.00 ska jag på bio med Carro , Matilda "Skräpet" och Sofia ♥ Vi ska se Sex and the city 2! Nice. Kommer bild på outfit sen , puss!

Bilderna jag och Elsa tog kommer imorgon , har inte tid ikväll...

RSS 2.0